keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Yo-talojen remontti

Elokuussa 2009 alkaa Yo-talojen remontti. C-talon kellariin Varsinais-Suomalaisen osakunnan (TVO) tilojen paikalle Turun ylioppilaskyläsäätiö (TYS) on suunnitellut pyörävarastoa ja pesutupaa (!) TVO:lla järjestettävistä bändikeikoista on tullut valituksia Yo-talojen asukkailta, eikä tilojen äänieristäminen rakennusmääräykset täyttävällä tavalla kuulemma ole mahdollista. TVO ei siis voisi jatkaa tiloissaan. TVO, TYY ja TYS:n edustajat neuvottelevat asiasta parhaillaan.

A- ja B-talon osalta suunnitelmat tehdään kuluvan syksyn aikana.

TYS:n asioita hoitaa 13 henkinen hallitus. Hallituksen jäsenistä Turun kaupunki valitsee seitsemän ja TYS:n asukkaat kaksi (syksyn asukaskokouksessa). TYY valitsee kaksi ja muut turkulaiset yo- ja oppilaskunnat yhdessä kaksi jäsentä. TYY voi siis vaikuttaa TYS:n päätöksentekoon.

Mitä mieltä olet Yo-talojen remontista? Kuinka TYYn tulisi vaikuttaa asiassa?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No onhan se nyt aivan naurettavaa, jos TVO:n keikat lopetetaan. Kyllä juttu on niin, että jos asuu yo-talon kaltaisessa paikassa, on osattava varautua siihen, että meteliä riittää ilman konserttejakin. Valittajien kannattaisi ostaa earit...Miksi kaikki kansaa lähellä oleva kulttuuri koetetaan aina hävittää?