sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Tylkkärin uusi ilme

Mitä tykkäätte Tylkkärin uudesta ilmeestä?
Uusi pt. ja uusi ilme...

Mun mielestä ainakin pelkistetympi kuin ennen.
Kattotaan nyt muutama lehti vielä :)

6 kommenttia:

mjölk kirjoitti...

Vähän liiankin pelkistetty mun makuuni. Näyttää tällä hetkellä perusilmaisjakelulehdeltä (olkoonkin että sellainen teoriassa onkin).

Jäsen takarivistä kirjoitti...

Itse kyllä pidin uudesta Tylkkäristä. Vähän selkeämpi kuin aikaisemmin. Tosin jos vielä lähdetään pelkistämään, niin siitä tulee oikein kunnon sanomalehti. En tiedä onko se väärin...

SKS kirjoitti...

Parannettavaa jäi uudelle päätoimittajalle vielä runsaasti..Selkeyttä oli, mutta liikaa tyhjän näköistä..

Ilahduttavaa, että uusi pt on kuitenkin halukas tuomaan lehdessä esiin ylioppilaskuntapolitiikka ja TYYn toimintaa aiempaaa enemmän..

Anonyymi kirjoitti...

Itse en jaksa lukea Tylkkäristä pitkiä juttuja, hauskinta on nähdä valokuvia tutuista =)Vanha lehti tavoitti mielestäni paremmin laajan lukijakunnan. Opiskelijapolitiikan huomiointi on toki plussaa, mutta kuka niitä juttuja sitten aktiivien lisäksi lukee? Mielestäni ne on parempi ujuttaa muun matskun sekaan.

SKS kirjoitti...

Olen anonyymin kanssa samaoilla linjoilla, eli "tavallisen opiskelijan" mielenkiinto lehteä kohtaan tulee säilyttää, esim. viime lehden pääkopojuttu oli liian raskaslukuinen ja -näköinen..

mjölk kirjoitti...

Voisin vielä narista joka numerossa olevista piiitkistä kulttuurijutuista jotka yleensä oli jotain ihan randomia. Tämä kyllä jo vanhassakin lehdessä, näkee sitten kui käy.